Eigen Apotheek24
#1 Apotheek in Nederland
Nederlandse telefoon:
Internationale telefoon:
Jouw winkelwagen
€ 0.00

Artikelen online over erectiestoornissen en seksleven at eigenapotheek24.com

Het is noodzakelijk om eerst te beginnen met het uitleggen wat een erectiestoornis is en wat de oorzaken ervan precies zijn. Erectiestoornissen zijn klachten die mannen ervaren voor of tijdens het hebben van seksueel gemeenschap. Een aantal stoornissen zijn onder andere het moeite krijgen van een erectie, de stijve lul lang genoeg stijf houden om seks te hebben of een vroegtijdige ejaculatie.

Veel mannen maken te weinig testosteron aan. Normaal gesproken ligt de waarde van een man namelijk boven de 12 nanomol per liter bloed. Maar bij velen, vooral oudere mannen, ligt deze waarde onder de 8. Dit leid vaak tot een heleboel geestelijke klachten Maar je loopt hierdoor ook meer risico loopt op bepaalde gezondheidscondities, zoals het metabool syndroom.

Last van impotentie? De penispomp is een hulpmiddel die dit probleem kan verhelpen. Maar veel mannen vinden het intimiderend om dit gereedschap te gebruiken.Toch hebben vele er aanzienlijk baat bij: Studies tonen namelijk aan dat 50% -80% van de gebruikers zeer tevreden is met het resultaat.

Elke man vreest het: het krijgen van erectieproblemen. Toch zullen velen er aan moeten geloven. Volgens schattingen worstelen 52% van mannen tussen de 40 en 70 jaar met dit probleem. Vaak weet men ook niet wat te doen. Maar wees niet getreurd. In dit artikel zul je adviezen krijgen om een erectieprobleem op te lossen.

Erectieproblemen komen vaak voor; het is een volkomen normaal verschijnsel. Maar als het regelmatig voorkomt word het problematisch. Je wilt als man tenslotte in bed presteren. En als je jongeheer dan regelmatig niet meewerkt, dan kan het je ego behoorlijk krenken. 

Vader tijd heeft een invloed op ons allemaal. Vrouwen merken dit sterk in de overgang. Maar mannen blijven ook zeker niet onaangetast. De penopauze is een periode waarin veel mannen te maken krijgen met bepaalde ouderdomsklachten. Maar waardoor ontstaat dit fenomeen eigenlijk? En hoe kan je de penopauze het beste behandelen? 

Minder zin om te flikflooien, omdat je relatie in een sleur is beland? Of wil je de liefdesdaad misschien wat spannender maken? Als dat het geval is, dan zijn er bepaalde voedingsmiddelen die je kunt gebruiken om je seksleven nieuw leven in te blazen; de zogeheten afrodisiacum. 

Mannen met impotentie hebben vaak het gevoel dat ze de enige zijn die er aan lijden. Niets is echter minder waar; maar liefst tweehonderd miljoen mannen lijden wereldwijd namelijk aan een (blijvende) vorm van impotentie. En alle bijbehorende complicaties.

Erectiepillen zijn een populair middel om een erectiestoornis te bestrijden. Onderzoek heeft namelijk aangetoond dat ze effectief zijn in 70-90% van de gevallen. Veel mannen in Nederland en België vragen zich daarom af waar ze erectiepillen kunnen kopen. En of het ook mogelijk is om ze te bestellen zonder recept. 

Testosteron speelt een aantal cruciale functies in je lichaam. Het is daarom problematisch als je er niet genoeg van aanmaakt. Gelukkig zijn er meerdere manieren om je testosteron op natuurlijke wijze te verhogen. Maar hoe verhoog je de hormoonspiegels?

Last hebben van vroegtijdige zaadlozingen is een gênant iets. Daarom meldden veel mannen het probleem niet bij hun huisarts. En blijft het vaak onopgelost. Dat is zonde. Want er zijn namelijk verschillende oplossingen. In dit artikel zul je aanbevelingen krijgen om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen.

Het is een probleem die tot veel frustratie kan leiden: een lage seksdrive. Vaak kiezen mensen er daarom voor om libido verhogende medicijnen te gebruiken. Het probleem is alleen dat deze beslissing vaak overhaast wordt gemaakt. Want deze medicijnen kunnen bijwerkingen geven. En er zijn verschillende natuurlijke manieren om hetzelfde effect te bereiken. 

Veel vrouwen hebben last van een laag libido. Het komt ook vaker voor bij vrouwen dan bij mannen. Brits onderzoek heeft namelijk aangetoond dat 35% van de vrouwen regelmatig geen zin heeft in seks. Dit staat tegenover slechts 15% bij mannen. 

Hoe verhoog ik mijn libido?” Is een vraag waar veel mannen mee zitten. Ongeveer 1 op de 5 mannen heeft namelijk last van een laag libido. Vaak leidt dit probleem tot een hoop ongemak en schaamte

Mijn Account